IT Inventor Scandinavia

Personlig kontakt, hög kvalité och snabb leverans till en prisvärd summa

TJÄNSTER

PRIS FRÅN
6495:-

PRIS FRÅN
22.995:-

Hemsidor & E-butiker

Företag eller privatperson – vi erbjuder ett brett urval med allt ifrån hemsidor för privat bruk till företagssidor och E-butiker.

Innan vi påbörjar arbetet diskuterar vi med dig noga och lyssnar på de önskemål du vill att beställningen ska innehålla. Att inte lämna något åt slumpen gör att vi kan hjälpa dig få ett så bra resultat som möjligt med några av de snabbaste och mest prisvärda erbjudandena på marknaden.

När vi färdigställt din hemsida och du är nöjd med slutprodukten tar vi en grundlig genomgång med dig så att du lär dig hur du på egen hand kan ändra på din hemsida i framtiden. På så sätt slipper du känna dig låst så fort du vill ändra på en text samtidigt som det blir mer kostnadseffektivt!

PRIS FRÅN
1.995:-

Grafisk Profil - Komplett

Gå till "Reklam & Tryckmaterial" för styckpriser

Den grafiska profilen är ditt företags ansikte utåt och den första kontakten med dina kunder. En välgjord grafisk profil är därför en av de viktigaste grundpelarna för en lyckad verksamhet.

Med det sagt är det mycket att tänka på när man skapar en profil:

Vilka färger representerar mitt företag?

Vilket intryck jag ge mina kunder?

Hur borde min logotyp se ut?


Tillsammans med dig går vi igenom din verksamhet och vilket intryck du vill att det ska utstråla. På så sätt kan vi hitta en modern image som överensstämmer med dina önskemål.

PRIS FRÅN
849:-/TIM

Reklam & Tryckmaterial

Synlighet är en av de viktigaste grundpelarna för att ditt företag ska kunna expandera och har en direkt påverkan på företagets överlevnad.
Om det är tryckt eller digitalt kan bero på vilken verksamhet du har, men det är viktigt att synas via åtminstone ett av dessa medier.

Några exempel:

- Ge ut visitkort på mässor

- Dela ut broschyrer efter en föreläsning

- Lägga upp annonser på webben, ex. sociala medier eller sökmotorer.

- Annonser i digitala mobilappar.

Med rätt utformat reklammaterial åt din verksamhet ökar möjligheterna till ett välkänt, positivt rykte och en ökad kundkrets.

PRIS FRÅN
849:-/TIM

IT- & programmeringstjänster

Behöver du få ordning på funktioner i din hemsida eller E-butik?
Har din hemsida blivit hackad eller vill du ha hjälp att skriva/analysera en kravspecifikation? Är du i behov av annan IT-relaterad hjälp?
Kontakta oss så vi återkommer med svar inom 24 timmar!

Fotografering & Bildbehandling

På IT Inventor hjälper vi dig med allt ifrån privata projekt och sammankomster till stora som små företagsevent. Bilder på husdjur, bröllop, verksamhet, produkter, personal - oavsett vad det gäller hjälper vi dig till ett konkurrenskraftigt pris!
Bildbehandling debiteras vanligtvis enligt timtaxa medan fotografering offerteras i förhållande till vilket behov du har.

Nedan ser ni ett par exempel från vår fotografs tidigare sessioner

Bild 3
DSC05598
Slott + måne 2
DSC04532 dator
DSC04609 redi 2
blommor 2
DSC03320
DSC_0230 svartvit